Playstation 4 onderhoud

  • Beschrijving

Klacht: De Playstation 4 fan gaat snel na het opstarten trapsgewijs steeds sneller draaien en maakt veel meer lawaai dan voorheen. Soms klinkt de Playstation 4 net als een stofzuiger!

Playstation 4 onderhoudsbeurt:

  • Kosten : €45,-  inclusief BTW (voor elk model Playstation 4))
  • Reparatie tijd/duur voor PS4 Pro: 45 minuten
  • Klaar terwijl u wacht en meekijkt!
  • Bij een Playstation 4 onderhoudsbeurt word de Playstation 4 geheel gedemonteerd en worden alle onderdelen handmatig en met perslucht uit een compressor stofvrij gemaakt, hierbij word ook de pakking ( koelpasta ) vervangen voor een betere hoogste kwaliteit geleidende koel pasta waardoor de Playstation 4 nog net iets beter gekoeld word en dus nog stiller is dan wanneer deze nieuw uit de doos kwam. Bij de Playstation 4 Pro kan een nieuwe en naar zeggen betere vloeibaar metaal pakking worden gebruikt.
     

LET OP: Een onderhoudsbeurt is geen overbodige luxe en kan de levensduur van uw Playstation 4 aanzienlijk verlengen.

Om de hoeveel tijd moet ik mijn Playstation 4 laten onderhouden?

  • Hier staat geen tijdslimiet voor, de PS4 geeft dit zelf aan wanneer u hoort dat de ventilator begint te klinken als een stofzuiger en erg veel lawaai begint te maken dat is het weer tijd. Afhankelijk van hoe schoon de omgeving is waar de PS4 staat en hoeveel ermee word gespeeld kan dit bij de een al na een jaar zijn en bij de ander pas na 3 jaar.
  • Daarnaast is de Playstation 4 in de zomer automatisch veel warmer dan dat deze op een koude winterdag zal zijn, het kan daarom geen kwaad om de Playstation om de zoveel tijd een goed te laten schoonmaken, dit verlengt aanzienlijk de levensduur van de Playstation, voorkomt oververhitting problemen en het Blue light of death syndroom.