Nintendo Switch Reparatie Rotterdam

Nintendo Switch reparatie Rotterdam

Ergens geweest waar uw dierbare Nintendo Switch niet kon worden gerepareerd in Rotterdam of ergens anders?

Indien u in Rotterdam , Den Haag of ergens anders bent geweest, de Nintendo Switch dagenlang bent kwijt geweest en niet naar wens bent geholpen nodig ik u uit om eens langs te komen bij De pspdokter console reparatie in Bleiswijk net naast Rotterdam. Door mijn jarenlange ervaring heb ik er geen problemen mee om een Nintendo Switch reparatie op moederbord niveau uit te voeren terwijl u wacht en meekijkt. 

 

Weer terug met een werkende Nintendo Switch richting Rotterdam.

De slagingskans dat de Nintendo Switch kan worden gerepareerd is ongeveer 95% en zelfs al mocht deze in een enkel geval echt niet meer zijn te herstellen dan word er alsnog een zeer passende oplossing aangeboden!

 

Voor een Nintendo Switch onderzoek worden er geen kosten berekend.

Wanneer een klant uit Rotterdam langskomt voor een Nintendo Switch reparatie word deze eerst helemaal onderzocht en doorgemeten zodat er vooraf bekend is wat de schade is en wat de reparatie kosten zullen zijn.

De Nintendo Switch word onderzocht terwijl u wacht en meekijkt, dat maakt de reparatie zeer transparant en komt u achteraf niet voor onverwachte reparatiekosten te staan. Een Nintendo Switch onderzoek duurt ongeveer 15 minuten en er zijn geen kosten aan verbonden. Dat is wel zo fijn mocht je onverhoopt toch te horen krijgen dat de Nintendo Switch niet meer te herstellen is!

 

Vanuit Rotterdam is Bleiswijk zeer eenvoudig te bereiken.

Zowel met de auto, scooter of openbaar vervoer is De pspdokter in Bleiswijk vanuit Rotterdam zeer prima te bereiken. Op de kaart hieronder kan je een routeplanner vinden en kijken hoe je het beste met de fiets, scooter of auto vanuit Rotterdam naar Bleiswijk kan komen.

Als je met het openbaar vervoer vanuit Rotterdam of Delft moet komen kan je het beste even kijken op de website van 9292. Hier kan je goed en snel vinden welke bus of tram je nodig hebt om het snelst naar van Rotterdam naar Bleiswijk te komen. Vaak geven klanten na de reparatie te kennen dat het de moeite waard was om vanuit Rotterdam naar Bleiswijk te komen voor een Nintendo Switch reparatie.

Een reis met het openbaar vervoer vanaf Rotterdam Centraal naar de Edisonlaan 22A in Bleiswijk en duurt ongeveer 30 minuten.

 website openbaar vervoer

 

maandag

Gesloten
dinsdagGesloten
woensdag10.00 - 17.00 uur
donderdag10.00 - 17.00 uur
vrijdag10.00 - 17.00 uur
zaterdag10.00 - 16.00 uur
zondag10.00 - 16.00 uur

Contact gegevens :

De pspdokter consolereparatie

  • Edisonlaan 22 A
  • 2665 JC Bleiswijk
  • Nederland

Telefoon : +31 (0)10-511-4020   Email : info@consolereparatie.eu