De pspdokter consolereparatie

Een reparatie langs brengen of afhalen

Hier vind u alle nodige informatie wat goed is om te weten voordat u met de reparatie gaat aanrijden.

BELANGRIJKE AANDACHTSPUNTEN :

  • Voor het aanbieden of afhalen van een reparatie kunt u zonder een afspraak langskomen binnen de hieronder aangegeven openingstijden.
  • Wilt u graag op een reparatie wachten en meekijken? Geen enkel probleem! Bied de reparatie dan wel het liefst zo vroeg mogelijk maar minimaal een uur voor sluitingstijd aan. Hou er alstublieft ook rekening mee dat er kans is op een wachttijd. Het aanbieden van een reparatie vroeg voor sluitingstijd met nog klanten voor u zal waarschijnlijk niet meer lukken, in dat geval kan de console worden achtergelaten en zal deze de eerst volgende werkdag klaar zijn. Als het wachten op een reparatie een prioriteit heeft adviseren wij de console zo vroeg mogelijk op de dag aan te bieden!
  • Bied uw reparatie indien mogelijk aan met een volle/opgeladen batterij tenzij u voor het vervangen van een batterij komt, in dat geval is het wenselijk dat de batterij geheel ontladen is.
EEN OVERZICHT VAN DE REPARATIE RUIMTE :
Onze wachtruimte

Mocht het druk zijn kunt u hier eventueel even wachten met een lekker bakje verse bonen koffie of thee. Er is een gratis beveiligd WiFi hotspot dus u kunt rustig doorgaan met uw werk.

De arcade kast in de wacht ruimte

Er is hier van alles te doen zowel voor jong als oud. Even een classic arcade spelen tijdens het wachten op een reparatie en terugdenken aan die mooie tijd hoe het allemaal begon.

De werkplek , klaar terwijl u wacht.

Dit is de werkplek waar alles gebeurt, meekijken met de reparatie is geen probleem. Ook is het leuk om te zien hoe zo'n spelcomputer of smartphone er nu aan de binnenkant uitziet.

 

Dit is onze reball / reflow station

Dit is de rework station die word gebruikt bij voornamelijk de reball of reflow reparaties en het vervangen van de grotere componenten aan het moederbord.

BEZOEK ADRES :

De PSPDokter Consolereparatie
Edisonlaan 22 A
2665 JC  Bleiswijk                                                             Nederland                                                        

Telefoon : +31 (0)10-511-4020

Email : info@consolereparatie.eu

  • Maandag        Gesloten
  • Dinsdag           Gesloten
  • Woensdag      10:00 tot 17:00
  • Donderdag     10:00 tot 17:00
  • Vrijdag          10:00 tot 17:00
  • Zaterdag       10:00 tot 16:00
  • Zondag          10:00 tot 16:00