Nintendo Switch reparatie

Snelle en voordelige klaar terwijl u wacht en meekijkt Nintendo Switch (Lite / Pro / OLED) reparatie service met uitsluitend hoge kwaliteit of originele onderdelen.

Wat kunt u bij ons verwachten?

  • Alle reparaties kunnen "on the spot" worden gerepareerd en zijn klaar terwijl u wacht en meekijkt, is uw Switch stuk gegaan dan kunnen we deze snel en professioneel voor u maken.
  • U kunt hier vrij parkeren voor de deur en er is een rolstoel vriendelijke ingang.
  • Gebruik van een beveiligde WiFi-hotspot zodat u kan doorgaan met uw werk tijdens het wachten op een reparatie.
  • Een lekker kopje verse bonen koffie, thee of soep.


Hieronder vind u de meest voorkomende reparaties en defecten van de Nintendo Switch (Lite / Pro / OLED) spelcomputer:

 

Nazorg en Garantie:

Op uitgevoerde reparaties geniet u 6 maanden garantie en op alle vervangen onderdelen geven wij 12 maanden garantie. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn of wanneer u iets wilt vragen zijn wij binnen de openingstijden op het onderstaande telefoonnummer of email adres uitstekend bereikbaar.

Nintendo Switch Reparatie kosten 
Onderhoudsbeurt€25,-
USB-C oplaad poort vervangen€85,-
Power Managment IC M92T36 vervangen€85,-
Ventilator vervangen€45,-
P13USB Video Audio IC vervangen€85,-
Batterij console accu vervangen€55,-
LCD scherm vervangen€85,-
Digitizer touchscreen vervangen€55,-
Moederbord reparatie (waterschade)€85,-tot €175,-
Overige reparatiesIn overleg

Nintendo Switch USB-C poort reparatie

Klacht: De USB-C poort van de Nintendo Switch console is defect geraakt en moet worden vervangen, de koperen pinnen aan de binnenkant van de connector zijn zichtbaar beschadigd waardoor deze geen beeld of geluid meer geeft naar de tv en/of de batterij niet meer wilt opladen.

Nintendo Switch Joy-con controller reparatie

Bij alle voorkomende Switch Joycon controller joystick defecten bent u hier aan het juiste adres voor een snelle, voordelige en professionele reparatie service, klaar terwijl u wacht en zonder een afspraak.

Nintendo Switch touchscreen digitizer reparatie

Klacht: De Nintendo Switch touchscreen ook wel digitizer of aanraakscherm genoemd is beschadigd door veel krassen of als deze niet goed of helemaal niet meer reageert op aanraking of juist op een andere plek waarbij het kalibreren niet meer helpt is het scherm aan vervanging toe

Nintendo Switch lcd scherm reparatie

Klacht: Nintendo Switch lcd scherm vertoond barsten met zwarte vlekken, heeft vreemde kleuren of strepen door het beeldscherm lopen, heeft luie pixels of geeft gewoonweg helemaal geen beeld meer.

Nintendo Switch micro SD kaartslot reparatie

Klacht: De micro SD geheugenkaart word niet meer herkend door de Nintendo Switch spelcomputer waardoor de saved games niet kunnen worden opgeslagen en gedownloade spellen niet meer kunnen opstarten.

Nintendo Switch spellen kaart slot reparatie

Nintendo Switch spellen game kaart slot reparatie voor als de games niet meer worden herkent wanneer de console is gevallen of als de koperen pinnen aan de binnenkant zijn verbogen

Nintendo Switch moederbord reparatie

Nintendo Switch moederbord reparatie voor het oplossen van waterschade, kortsluiting in het bord door een kapotte usb-c oplaad connector of als u ergens bent geweest waar uw Switch niet kon worden gerepareerd.

Nintendo Switch ventilator reparatie

Nintendo Switch ventilator reparatie voor als de console een ratelend / trillend geluid maakt omdat de lagers van de ventilator zijn beschadigd of omdat de console uitvalt vanwege oververhitting.

Nintendo Switch batterij accu reparatie

Nintendo Switch batterij accu reparatie voor het vervangen van een slechte batterij als deze niet meer wilt opladen of erg snel weer leeg is nadat de accu helemaal naar 100% was opgeladen.